Sizerox

Sizerox b3 1.3.9

Batchverwerking van je afbeeldingen

VOOR

  • Drag 'n drop-functie
  • Batchverwerking afbeeldingen
  • Uitgebreide instellingen

TEGEN

  • Ongewilde 'rasters' op bewerkte foto's

Goed
7
Sizerox is een eenvoudige applicatie waarmee je razendsnel afbeeldingen aanpast qua grootte en naam. Ook voer je met dit lichte programma simpele bewerkingen uit, zoals het toevoegen van een watermerk.

Sizerox bestaat uit één venstertje, waar je de te bewerken afbeeldingen insleept. Afbeeldingen behandel je stuk voor stuk of met meerdere tegelijk. En daar schuilt nou precies de kracht van dit pientere programmaatje. Heb je net foto's van je camera op je Mac gezet, maar staan ze alle 137 op z'n kop? Sizerox draait ze allemaal tegelijk 180 graden om.

Deze demoversie van Sizerox kent wel een noemenswaardig nadeel. De software laat namelijk standaard een watermerk in de vorm van rasters op je bewerkte afbeelding achter. Het effect is vrij storend en gaat ten koste van de programmafunctionaliteit.

Voor haastige fotobewerkers is Sizerox wellicht een goed instrument. Binnen een handomdraai onderwerp je je ganse collectie aan één simpele bewerking. Houd wel rekening met het 'stempel' dat Sizerox op je bewerkte afbeeldingen achterlaat.

Sizerox ondersteunt de volgende formaten

Invoer: JPEG, TIFF, PNG, PSD
Uitvoer: JPEG

Meeste downloads Fotografie voor mac

Meer
Sizerox

Download

Sizerox b3 1.3.9

Beoordelingen about Sizerox